Počela Valorant Mobile zatvorena beta u Kini

0
54
pocela-valorant-mobile-zatvorena-beta-u-kini

Nedavno je otkriveno da je beta test verzija za Valorant Mobile pokrenuta u Kini i da će trajati do sredine avgusta. Međutim, postoji jedna zadrška – to je verzija koja se razvija isključivo za Kinu, baš kao i kineska verzija Valorant za PC koja je objavljena u zemlji pre samo dve nedelje.

Bez obzira na verziju, igrači u Kini će sada imati ograničen pristup jednoj od prvih igrivih verzija Valorant Mobile. Postoji globalna verzija u razvoju koja će biti objavljena svuda osim u Kini, ali dok je razvoj u toku, Riot Games navodno ne želi da objavljuje bilo koje verzije dok ne bude skoro savršena.

Valorant je prvi put objavljen 2020. godine i brzo je postao fantastična alternativa dugogodišnjem i dominantnom CSGO naslovu. Pokazao se kao vrhunski naslov u svetu esporta, sa milionima fanova koji su se ulili u takmičarsku scenu igre i ogromno popularnim turnirima koji su se održavali širom sveta za vrlo kratko vreme.

Prošlo je više od godinu dana otkako su počele da kruže glasine o Valorant Mobile, a sada igrači u Kini dobijaju prvi pogled na to kako bi to moglo izgledati – barem Tencentova verzija toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More