Po prvi put u istoriji Counter-Strike je dobio ženski skin

Valve je večeras pun noviteta.

Najpre nas je sve obradovao zvaničnom potvrdom da ćemo videti novu Half-Life igru nakon više od 12 godina, a zatim je predstavio i prvi paket operacija još od 2017. godine, kada je izašala Hydra.

Ovaj paket će biti znatno skuplji od pomenute Hydre, jer će koštati čak 15 dolara, ali zato i donosi sadržaj kao nikada do sada.

Naime, po prvi put u istoriji igre, CS neće imati generičke skinove koji nose nazive po određenim grupacijama, već će imati prave pravcate karaktere sa svojim jedinstvenim izgledom i istorijom iza njih.

Naravno, oni će i dalje u gejmplej smislu biti klasični “kanteri” i “terori”, ne dodaje CS:GO neke klasne elemente, već samo produbljuje sistem skinova sa novim elementima.

Ono što je posebno zanimljivo, među ovim prvim likovima koji stižu u CS:GO, nalazi se i prva žena u Counter-Strike istoriji, specijalni FBI agent Ava. Bilo je ranije nekih karaktera i modova, ali nikada zvanični skin za multiplejer.

Pored 22 nova skina, tu su standardno i novi paketi oružja, stikeri, grafiti i druge sitnice.

Operacija se zove Shattered Web, i kao što smo već i pomenuli, košta 15 dolara, a ovi novi agenti će se otkljlučavati progresijom kroz misije.

Detaljne informacije možete pronaći u zvaničnoj objavi, prateći ovaj link.

The post Po prvi put u istoriji Counter-Strike je dobio ženski skin appeared first on PLAY!.

Original Article