Playstation VR2 bi se mogao pojaviti početkom 2023. godine

0
57

Sony bi mogao objaviti PlayStation VR 2 u prvom kvartalu 2023. godine, prema analitičaru tehnološke industrije.

Ming-Chi Kuo, analitičar kompanije TF International Securities sa sedištem u Hong Kongu, napisao je na Twiteru da veruje da bi uređaj mogao da počne masovnu proizvodnju kasnije ove godine sa potencijalnim lansiranjem u prvom kvartalu 2023.

„Moja poslednja provera lanca snabdevanja sugeriše da će montažer i nekoliko dobavljača komponenti PS VR2 započeti masovnu proizvodnju sa isporukom od oko 1,5 miliona jedinica u [drugoj polovini] 2022.“, tvrdi on.

„Sony bi ga mogao lansirati u Q1 2023, u zavisnosti od rasporeda razvoja PS VR2 naslova igara.“

On je dodao da je jedna od glavnih promena u proizvodnji PlaiStation VR-a uključivanje kamera ugrađenih u headset, nešto što prvi PlayStation VR nije imao.

Dok je originalni PSVR koristio PlayStation kameru priključenu na PS4 za praćenje kretanja glave prateći LED svetla na slušalicama, PSVR 2 će umesto toga imati kamere na samom aparatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

(2/5)
I believe PS VR2 will have a good start thanks to the support of 20+ game titles from first- & third-party at launch. Sony's position & resources in the game industry can accelerate AAA VR game development (e.g., Horizon Call of the Mountain), benefiting the VR growth.

— 郭明錤 (Ming-Chi Kuo) (@mingchikuo) May 30, 2022

The post Playstation VR2 bi se mogao pojaviti početkom 2023. godine appeared first on PLAY!.

Original Article