Playstation prenosiva konzola izgleda radi na Android operativnom sistemiu

0
64
playstation-prenosiva-konzola-izgleda-radi-na-android-operativnom-sistemiu

Tokom PlayStation Showcase, Sony je zvanično najavio Project Q – prenosni uređaj sa omogućenim Remote Play koji će vam omogućiti da igrate svoje PS5 igre daleko od same konzole. Malo detalja je podeljeno u tom trenutku, međutim zahvaljujući novom setu procurelih slika sada možemo videti da Project Q prenosni uređaj zapravo radi na Androidu, dajući uređaju veliki potencijal.

Samoproklamovani entuzijasta za tehnologiju ‘Zuby_Tech’ objavio je set slika zajedno sa kratkim videom na Twitteru, pokazujući ono što izgleda kao PlayStation Project Q prenosivi uređaj. Iako je uređaj već zvanično prikazan, tada je rečeno da se dizajn može promeniti. Na osnovu ovih procurelih slika, čini se da uređaj nije prošao kroz takve promene.

Mnogo zanimljivija je činjenica da video otkriva da Project Q prenosni uređaj radi na Androidu, što znači da pored svih svojih PlayStation Remote Play šala, teoretski može pokrenuti gomilu emulatora ili čak Xbox Game Pass. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali Project Q prenosni uređaj je odmah postao mnogo privlačniji.

PlayStation Project Q Leaks:#PlayStation #ProjectQ https://t.co/gyFrsW7xkN pic.twitter.com/0R0yQIdr0I

— @Zuby_Tech (@Zuby_Tech) July 22, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More