PlayStation 4 ekskluziva Ghost of Tsushima od danas u prodaji

0
40

Samurajska akciona avantura Ghost of Tsushima od danas je dostupna PlayStation 4 igračima. Igra donosi gameplay akciju iz trećeg lica, sa fokusom na borbu mačevima kao i na šunjanje.

Ghost of Tsushima potpisuje razvojni studio Sucker Punch, a objavljuje Sony Interactive Entertainment. Igrač kontroliše Jin Sakaia, glavnog protagonistu koji prihvata da postane Ghost bez obzira na svoje samurajsko nasleđe, a sve to kako bi odbio nalete Mongola koji nakon osvajanja ostrva Tsushima koje se nalazi u blizini japanskog kopna, planiraju da pokrenu invaziju na Japan. Priča igre odvija se u 13. veku, u vreme kada je Mongolsko carstvo bilo na svom vrhuncu, a uprkos uspostavljenoj kontroli nad najvećom teritorijom u istoriji čovečanstva i dalje je stremilo ka širenju. Jin je rešen da učini sve što treba, po bilo koju cenu, kako bi zaštitio svoj narod i povratio svoj dom.

Nakon velikog uspeha koji je prošlog meseca zabeležio naslov The Last of Us Part II, PlayStation 4 nastavlja da dobija velike AAA naslove, a sve to u istoj godini kada se očekuje i lansiranje PlayStation 5 konzole.

Za više o Ghost of Tsushima, posetite zvanični sajt.

PlayStation 4 ekskluziva Ghost of Tsushima od danas u prodaji was last modified: jul 17th, 2020 by ITN Team

The post PlayStation 4 ekskluziva Ghost of Tsushima od danas u prodaji appeared first on ITNetwork.

Original Article