PlayFusion donosi prvi ikada “adaption shooter” – Ascendant Infinity

0
58
playfusion-donosi-prvi-ikada-“adaption-shooter”-–-ascendant-infinity

Iako su multiplejer igre bile veliki deo industrije već decenijama, mnoga moderna izdanja su primila kritike zbog svoje uglavnom statične prirode, sa većinom online mečeva koji se odvijaju na samo nekoliko načina. Kao odgovor na to, PlayFusion je najavio Ascendant Infinity – “adaption shooter” postavljen u dinamički promenljivom svetu inspirisanom biopankom, obavijenom u veseloj atmosferi ’80-ih.

Najavu su objavili putem saopštenja za štampu, PlayFusion tim je objavio svoj prvi trejler za Ascendant Infinity. Sa prezentacijom koja se šali na račun starih sitkoma iz ’80-ih i ’90-ih, igra se opisuje kao taktički 3v3 PvP timska pucačina koja će se izdvojiti iz mase kroz svoju dinamiku – tim je opisuje ovako:

“Ascendant Infinity šalje igrače na retro naučno-fantastičko igralište sa nepoštovanjem prema tonu ’80-ih. Protiv ove pozadine, vreme je da zaista ‘igrate na svoj način’. Od taktičkih odluka u trenutku do praktično neograničenih opcija za prilagođavanje zahvaljujući potpuno modularnom sistemu oružja, svaka sesija igre je nova avantura.”

Iako se čini da je jezgro igre prilično slično drugim pucačima zasnovanim na timovima, fokus igre Ascendant Infinity na pružanju mnogo dinamičnijeg sveta za igru mogao bi dovesti do nekih prilično uzbudljivih i neočekivanih trenutaka. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali koncept je svakako zanimljiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More