Play!Con Winter 2022: Dino Čović iz Frozen Pixel Studija – Pričamo o: ”Joe Wander and the Enigmatic Adventures”

0
41
play!con-winter-2022:-dino-covic-iz-frozen-pixel-studija-–-pricamo-o:-”joe-wander-and-the-enigmatic-adventures”

U poslednjem vikendu novembra održan je Games.Con festival koji se vratio na velika vrata Beogradskog Sajma nakon pauze zbog korona virusa. Trodnevni događaj je bio i te kako posećen, a članovi Play! ekipe su prisustvovali ne samo kao fanovi igara već kao i učesnici. U okviru Games.Con-a održali smo našu petu po redu konvenciju – Play!Con Winter 2022.

Za razliku od prethodnih događaja koji su se zbog pandemije održavali isključivo onlajn, sada smo na Games.Con sajmu bili uživo sa gostima iz domaće i regionalne gejming industrije koji su govorili o svojim igrama, koje smo ujedno mogli isprobati na samom sajmu, kao i o iskustvima u radu na igrama iz više uglova.

Ako niste bili u prilici da dođete na Play!Con, bez brige, sav materijal je snimljen, a uskoro će u svojoj celosti biti objavljen na zvaničnom Play!Zine YouTube kanalu, tako da predavanje svakog gosta možete zasebno pogledati i tako potencijalno izvući korisne savete ako planirate da se upustite u pravljenje igara.

Naš sledeći gost bio je Dino Čović iz hrvatskog studija Frozen Pixel, koji nam je ispričao nešto više o igri Joe Wander and the Enigmatic Adventures.

Pratite zvanični Play!Zine YouTube kanal za nova predavanja sa Play!Con Winter 2022 konferencije!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More