PLAY! ZINE 123 – FEBRUAR 2019

Februarski 123. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku u PDF formatu.

Nova godina, dobri-stari Play!Zine. Generalno smo veoma zadovoljni kako smo počeli godinu, izuzetno bogat broj sa velikim brojem recenzija (preko 20!), i nadamo se da je ovo znak da će ova godina biti još bolja za nas i da ćemo nastaviti da rastemo zajedno sa vama, našim čitaocima bez kojih nema ni nas.

Tokom januara smo seli i da popričamo sa starim prijateljom redakcije, Urošem „Krkom“, koji je u međuvremenu otvorio i studio, te sada radi na svojoj igri prvencu, o kojoj možete saznati više u zaista informativnom razgovoru koji je Uroš dao za ovaj broj časopisa.

Januar je i tradicionalno „mračan“ mesec, sa verovatno najkraćim danima u godini, pa smo se prisetili i par starih horor avantura s početka ove decenije, koje su na nas još tada ostavili veliki utisak, i u njima možete čitati u reinstalaciji.

Godina je, što se industrije tiče, svakako otvorena burno, Epic opasno i agresivno pokušava da osvoji tržište, Sony više ni ne krije da radi na petici, Machinama se ugasila, a AMD i Nvidia se tradicionalno podbadaju.

Sve u svemu, veoma dugačak januar se jedva nekako završio, a februar? Nit kraćeg meseca nit više hitova. Elem, ne volimo da davimo previše sa ovim uvodnim tekstom, već je duži nego što volimo, tako da – uživajte u čitanju!

Februarski 123. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku u PDF formatu.

Original Article