PLAY! 165 – JANUAR 2023

0
48
play!-165-–-januar-2023

165. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Došlo je vreme da se oprostimo od 2022. godine, prostremo crveni tepih i pripremimo se za dolazak sledeće. U recapu za ovogodišnju The Game Awards manifestaciju se možete prisetiti hajlajta gejmerske 2022-e, a naši autori su izneli i svoje utiske o najboljim i najgorim igrama godine. Ne možemo zauvek živeti u prošlosti međutim, tako da smo vam spremili listu 25 najiščekivanijih naslova 2023. godine.

Pored recenzija igara i hardvera iz prethodnog perioda, u novogodišnjem izdanju Play! časopisa ćemo zaviriti u domaću gejming scenu, i to sa prezentacijom nove naučnofantastične akcione avanture Scars Above, iza koje stoji studio Mad Head Games. A što se opisa igara tiče, najviše nas je oduševio Need for Speed Unbound, koji je konačno vratio NFS franšizu na pravi put. Nadamo se da će održati ovaj kurs do daljnjeg!

Mislim da smo vas dovoljno zadržali, ipak će uskoro ponoć. Taman kada vatrometi i petarde utihnu i kada prođu svi praznični ručkovi, i mi ćemo se vratiti sa novim brojem Play! časopisa.

Srećni vam novogodišnji i božićni praznici! Vidimo se uskoro!

165. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More