Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Switch)

0
387

Iako zasigurno klasična, serija Plants vs. Zombies je daleko prevazišla odbranu travnjaka od hodajućih mrtvaca. To uklјučuje nastavke klasične igre na mobilnim uređajima i novu seriju klasičnih pucačina na konzoli. Treća od ovih igara, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, stiže na Switch nešto više od godinu dana nakon prvobitnog debija. Zahvalјujući njegovom crtanom umetničkom stilu i fokusiranom igranju, Battle for Neighborville na kraju radi bolјe na Nintendo-ovom prenosnom računaru od mnogih drugih multiplayer fokusiranih pucačina.

Deo ovoga je zahvalјujući impresivnim mod-ovima za jednog igrača Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Igra stiže na Switch u potpunosti formirana nakon godinu dana DLC ažuriranja, tako da sadrži više punih avantura u kojima možete da uživate samostalno ili sa prijatelјima putem ko-op-a. Iako su se ovi mod-ovi osećali kao sporedni prikazi u drugim verzijama igre, oni zauzimaju centralno mesto na platformi koja je namenjena za prenos. Mnogo je misija koje treba proći i za Plant i za Zombie igrače, i dovolјno su velike da se uklope u prometni raspored u pokretu ili u jutarnje putovanje na posao. PopCap-ov glupavi humor takođe ima punu snagu u ovim misijama, što ih čini dostojnim pažnje i za multiplayer, takođe.

Battle for NeighborvilleNaravno, to je samo mali deo Battle for Neighborville. PopCap paketi sadržaja sa sve tri Plants vs. Zombies pucačine i Neighborville su možda još uvek najbolјi primer te filozofije. Pored kampanja, igra uklјučuje multiplayer paket slične veličine kao prethodni Garden Warfare naslovi. Spisak likova dolazi iz te igre, kao i nekoliko novih dodataka, ali igranje i grafička estetika su se značajno promenili. Iako je generalno za raspravu koja igra bolјe prikazuje ovaj otkačeni rat, većina obožavalaca preferira Garden Warfare, i to bi moglo da utiče na dugoročnu multiplayer populaciju ovog Switch porta.

Battle for Neighborville Kad smo već kod toga, dok će igrači primetiti smanjenu rezoluciju u Switch verziji Battle for Neighborville, igra održava stabilnu brzinu kadrova i oseća se jednako igrajuća na Nintendo-ovom hardveru kao i bilo gde drugde, što je više nego što se nedavno može reći za EA pušteni port Apex Legends. Izvan nekoliko odabranih klasa, borba je izbliza i lična u Neighborville-u, što sigurno pomaže da se nesmetano odvija. Međutim, čak i kada snajperišete kao Cactus ili na prvim linijama usred čitavog niza likova koji ispuštaju efekte čestica crtanih filmova, nije bilo problema sa performansama.

Battle for NeighborvilleSwitch port takođe donosi funkciju potpisa konzole kada su u pitanju pucačine, žiro-potpomognuto nišanjenje. U Battle for Neighborville, igrači mogu da daju njihov najbolјi Splatoon utisak preciznim nagibom koji se kombinije sa tradicionalnim kontrolama za doživlјaj miša. Ovo je svakako nadogradnja koju vredi potražiti za veterane, iako Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville nedostajanje cross-platform podudaranje i cross-progresija otežavaju opravdanje dvostrukog uronjavanja.

Igrači verovatno već znaju u čemu su za treću Plants vs. Zombies herojsku pucačinu, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville čini skok na Nintendo hardver uglavnom neoštećen. Ovo su isti igrači igara na Xbox-u i PlayStation-u od 2019. godine, i to izvrsno funkcioniše i u docked i u portable konfiguracijama. Iako igra ne doseže visine Garden Warfare 2, Neighborville donosi obilnu žetvu šarenog ratovanja koju je teško propustiti.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Switch) was last modified: 30 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Switch) appeared first on ITNetwork.

Original Article