Pistol Whip

0
31

Kada je prošle godine debitovao na Oculus Quest-u i PC VR-u, svi su mu dodelili najveće ocene i satima su uživali u ovoj izuzetnoj igri bez obzira na godište, pol ili veštinu igranja. Pistol Whip je pogodio centar i vremenom je sve bolјi.

Ovaj arkadna pucačina je u momentu zabavna i beskrajno izazovna, sa zadatkom automatskog cilјa čini da se osećate poput preciznog strelca akcionog filma u sekundi nakon što izaberete scenu. Ugrađeni modifikatori poput „Deadeye“ uklanjaju taj osećaj superzvezde, a na njegovom mestu je iscrplјujuće i korisno dirinčenje za ovladavanje i nišanjenjem i ritmom.

Od samog nastanka programeri su dodali još pet scena – Akuma, Full Throttle, Dark Skies, High Priestess i Religion – od kojih svaka ima svoj poseban i lep pejzaž u rastuću biblioteku ručno izrađenih scena zbog kojih je Pistol Whip toliko drugačiji od ostalih ritam igara poput Beat Sabre-a.

To je ono što kupci PSVR dobijaju prilikom pokretanja Pistol Whip-a na Sony PS4 i još uvek je vrhunska igra kakva je i na PC-u bila i u koju smo se zalјubili prošle godine. Sve što je bilo dobro u prethodnoj verziji je tu, plus novi modifikatori koji olakšavaju vežbanje i još neke dodatne opcije, uglavnom kozmetičke prirode.

Pistol Whip veštački pomera igrača napred kroz njegove scene pravom linijom, konstantnom brzinom. Iako nije ni u blizini najprijatnije vrste VR softvera koji simulira kretanje, moguće je da će se neki igrači osećati pomalo zamamno nelagodno. Lider na tržištu VR igra sa takvom tematikom – Beat Saber, nasuprot tome, pomera kutije pored stacionarnog igrača a to bi trebalo da bude udobnije za širi izbor igrača. Grafički, naišli smo na neke minimalne vizuelne razlike između PSVR-a i drugih platformi.

Cloudhead još nije završio sa Pistol Whip-om na duže staze, kanadski studio se duplirao po broju ljudi na putu za ovu igru a u pripremi su i neki dodaci kojima se unapred radujemo. To znači da bi Pistol Whip mogao da bude savršen dodatak labuđe pesme PS4 biblioteci naslova koja može da okupira igrače kroz prelazak na PS5.

Napomena za vlasnike PSVR-a je da je podešavanje kamere u Pistol Whip-u neverovatno važno. Za razliku od Beat Sabera, gde kutije dolaze brzo i u gomilama, ponekad u Pistol Whip-u imate vremena da se okrenete i skinete propuštenu metu. To je očigledno rizičan manevar sa upravlјačem Move u ruci i samo jednom kamerom i sa pogledom direktno ispred vas. Vlasnici PSVR-a verovatno će uživati u ovoj igri dramatično više uz pažlјivo visoko postavlјanje fotoaparata koji nudi veću pokrivenost praćenja za ove retke, ali ponekad i neophodne napore da ispravite grešku i povećate rezultat.

Višestruke poteškoće i modifikatori Pistol Whip-a poput Deadeye-a i Dual-wield dodaju dubinu igri koja je više zarazna i igriva od Beat Sabera. Pistol Whip je igra koja nas iznova i iznova vraća u naš VR headset i očekujemo da ćemo je igrati kroz svako ažuriranje koje je Cloudhead planirao za njega.

Pistol Whip was last modified: avgust 13th, 2020 by ITN Team

The post Pistol Whip appeared first on ITNetwork.

Original Article