Pinokio Soulslike igra, Lies of P, izlazi za 6 meseci

0
48
pinokio-soulslike-igra,-lies-of-p,-izlazi-za-6-meseci

Nakon ogromnog uspeha Souls franšize, bili smo svedoci mnogih timova koji su preuzeli zadatak da pokušaju da izgrade sopstvenu nišu unutar žanra. Jedna od uzbudljivijih Souls-like je predstojeća Lies of P – koja vam omogućava da igrate kao čuveni Pinokio ​​u okrutnom, mračnom svetu. Posle dugog iščekivanja, sada imamo zvanični period izdavanja.

Objavljujući tokom IGN-ovog Fan Fest-a 2023. godine, objavljena su dva kratka, ali uzbudljiva trejlera za Lies of P, dajući fanovima još jedan pogled na blistavu i svrsishodnu borbu naslova, a istovremeno ih informišu o planiranom periodu objavljivanja – otkrivajući da je Lies of P planiran za lansiranje u avgustu 2023. godine.

Naravno, iako su nesumnjivo uzbudljive, videli smo mnogo različitih igara inspirisanih Soulom koje su objavljene tokom godina sa različitim stepenom uspeha. Između kao što je Nioh; Lords of the Fallen; Remnant: From the Ashes; Mortal Shell; Surge i još više čime podžanr brzo postaje prezasićen.

Sve što je rečeno, nadamo se da će Lies of P moći ne samo da se izdvoji iz gomile, već i da stoji samostalno u poređenju sa FromSoftware-ovim klasicima. Srećom, nemamo predugi period čekanja da bismo to i videli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More