Phil Spencer poručuje da samo ignorišemo ogromno curenje Xbox informacija

0
79
phil-spencer-porucuje-da-samo-ignorisemo-ogromno-curenje-xbox-informacija

Prethodnih dana smo izvestili o velikom broju procurelih detalja o Microsoftu i Xboxu zahvaljujući grešci FTC-a. Pored ranog pogleda na sledeću verziju Xbox Series X i desetak neobjavljenih igara, interne e-pošte, dokumenti i još mnogo toga su podeljeni na internetu. Sada se šef Xboxa, Phil Spencer, direktno obratio ovim curenjima.

Obraćajući se na Twitteru da bi se pozabavio celom situacijom, Phil Spencer je rekao: “Videli smo razgovor o starim e-mailovima i dokumentima. Teško je videti rad našeg tima podeljen na ovaj način jer se mnogo toga promenilo i ima toliko toga uzbudljivog, kao i u budućnosti. Podelićemo prave planove kada budemo spremni.”

To nije sve, jer je Tom Warren iz The Verge uspeo da dođe do internih memoranduma koje je Spencer poslao zaposlenima u Microsoftu, koji kažu: “Danas su nekoliko dokumenata podnetih u sudskim postupcima u vezi sa našom predloženom akvizicijom Activision Blizzarda nenamerno otkriveni. Znam da je ovo razočaravajuće, čak i ako su mnogi dokumenti stariji od godinu dana i naši planovi su evoluirali.”

Nastavlja se: “Takođe znam da svi ozbiljno shvatamo poverljivost naših planova i informacija naših partnera. Ovo curenje očigledno nije ispunjavanje tog očekivanja. Naučićemo iz onoga što se dogodilo i bićemo bolji u budućnosti. Svi ulažemo neverovatne količine strasti i energije u naš rad, a ovo nikada nije način na koji želimo da taj težak rad bude podeljen sa zajednicom. To rečeno, ima još mnogo toga što uzbuđuje, a kada budemo spremni, podelićemo prave planove sa našim igračima.”

Spencer je zaključio rekavši: “Na kraju, cenim sav rad koji ulažete u Team Xbox kako biste iznenadili i obradovali naše igrače. U narednim danima i nedeljama, hajde da ostanemo fokusirani na ono što možemo kontrolisati: nastavak neverovatnog uspeha Starfielda, predstojeće lansiranje neverovatnog i pristupačnog Forza Motorsporta, i nastavak izgradnje igara, usluga i uređaja koje milioni igrača mogu uživati.”

Zanimljivo je videti put kojim su Microsoft i Phil Spencer odlučili da idu kada je reč o adresiranju ovih masovnih curenja. Biće znatiželjno videti kako će pristupiti zvaničnim najavama za sve ove procurele proizvode u budućnosti.

We’ve seen the conversation around old emails and documents. It is hard to see our team’s work shared in this way because so much has changed and there’s so much to be excited about right now, and in the future. We will share the real plans when we are ready.

— Phil Spencer (@XboxP3) September 19, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More