Phantom Blade Zero dobja demo naredne godine

0
70
phantom-blade-zero-dobja-demo-naredne-godine

Tokom PlayStation Showcase ovog leta, Sony je prikazao niz uzbudljivih novih igara. Jedna od najistaknutijih bila je Phantom Blade Zero – akciono iskustvo sa nekim od najefektnijih borbi viđenih u video igri. Za one koji još nisu sigurni da li će igra biti jednako dobra kao što izgleda, studio je sada najavio da će igriva demo verzija stići sledeće godine.

Kao deo PlayStationovog pojavljivanja na ChinaJoy 2023, studio Phantom Blade Zero ‘S-GAME’ je održao prezentaciju od 40 minuta o nadolazećoj ekskluzivnosti za PlayStation 5 konzolu.

Iako još uvek ne znamo kada će sama igra biti objavljena, direktor Phantom Blade Zero je potvrdio da će igrači moći da isprobaju demo verziju od 30 minuta sledeće godine.

Iako je pomalo neobično najaviti demo toliko unapred, oni koji se raduju Phantom Blade Zero će sigurno imati koristi od toga što će moći da isprobaju ‘kungfupunk’ naslov. Kao što je pomenuto, borba prikazana u prethodnim trejlerima izgleda gotovo previše dobro da bi bila istinita, sa igračima koji trenutno ne znaju da li će igra biti jednako dobra kao što izgleda.

Kao takvi, iako ćemo morati da čekamo do sledeće godine, uzbudljivo i ohrabrujuće je znati da je tim dovoljno siguran u svoj proizvod da pusti potencijalno milione ljudi da isprobaju igru pre njenog izlaska. Nadamo se da Phantom Blade Zero neće razočarati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More