Legenda iz italijanskih fudbalskih kuća, AC Milan i
Inter Milan će se pojaviti u  PES-u 2018

Konami Digital Entertainment B.V danas je najavio da će legendarne igrače iz AC Milan-a i Intera-a dovesti u ovu verziju PRO EVOLUTION SOCCER-a, kako bi proslavili Derbi della Madonnina koji se održava ovog vikenda. Osim toga, danas je takođe objavljeno i izdanje specijalnih trejlera Inter Milan i AC Milan

Iz Milan-a, Paolo Maldini i Ruud Gullit će biti predstavljeni. Maldini je jedan od najistaknutijih igrača u Milanu i posvećuje svoju celokupnu karijeru klubu, donoseći kući nekoliko trofeja. Gullit je klubu doneo uspeh u Evropi krajem osamdesetih i nagrađen je svetskim fudbalerom godine 1987. i 1989.

Iz Intera će se pojaviti Javier Zanetti, Dejan Stanković, Valter Samuel i Francesco Toldo. Ovi ikonički igrači osvojili su 5. uzastopnu nacionalnu ligu, Kupa Italiju i titulu prvaka Evrope u sezoni 2009-10.

Tokom ekskluzivnog perioda, navijači mogu otkriti ove legende u PRO EVOLUTION SOCCER 2018 i PES CLUB MANAGER preko mobilnih i konzolnih igara, i uživati u tome kako se legendarni i aktuelni igrači sastaju u DREAM TEAM-u.


Datumi trajanja kampanja:

Mobilna verzija „PRO EVOLUTION SOCCER 2018“:  26 februar – 5-ti mart, 2018

Mobilna verzija „PES CLUB MANAGER“: 28 februar – 5-ti mart, 2018

Verzija za konzole „PRO EVOLUTION SOCCER 2018“: 1 – 8-og marta, 2018


 

„PRO EVOLUTION SOCCER 2018“ zvanični website: https://www.konami.com/wepes/2018/

„PRO EVOLUTION SOCCER 2018“ zvanični website: https://www.konami.com/wepes/mobile

„PES CLUB MANAGER“ zvanični website: https://www.konami.com/wepes/mobile/pescm

 

Zapratite Official PES:

www.youtube.com/officialpes

O  Konami-ju

Konami Grupa je osnovana 1973. godine kao proizvođač zabavnih mašina za arkade. Tokom godina, kompanija je porasla na različite poslovne jedinice na različitim tržištima. Trenutno, KONAMI HOLDINGS CORPORATION uključuje Digital Entertainment, Health Fitness, Gaming Systems i Zabavni biznis. Kompanija je objavila na Berzi u Osaki 1984. godine, na Tokijskoj berzi 1988. godine i na Londonskoj berzi 1999. Za više informacija posetite: www.konami.com/en.

 

O Konami Digital Entertainment-u

Konami Digital Entertainment, osnovna delatnost Konami Group, je vodeća internacionalna kompanija za digitalnu zabavu koja razvija zabavne sadržaje za mobilne, konzole i igre s kartama. Kompanija je poznata po globalno priznatim franšizama kao što su serija Metal Gear, Pro Evolution Soccer, Castlevania, Silent Hill i Contra, kao i popularna Yu-Gi-Oh! serija igara za trgovačke kartice. www.konami.com/games/corporate/en

 

 

Article source: https://www.itnetwork.rs/pes-2018-legende-timova-ac-milan-inter-milan/