Persona 2 i Persona 4 rimejk izdanja su u razvoju

0
76
persona-2-i-persona-4-rimejk-izdanja-su-u-razvoju

Persona 3 Reload je prošle nedelje izdata uz talas uspeha, sa remakeom PS2 klasika koji je postao najigranija ATLUS igra na Steamu pri lansiranju. Izgleda da studio ima još mnogo Persona projekata u radu, sa remakeovima i Persona 2 i 4 koji su navodno u razvoju.

Kako je izvestio poznati ATLUS insajder ‘MbKKssTBhz5’, kao odgovor na brojne fanove na Twitteru koji su pitali o mogućim remakeovima Persona 2 i 4, izvor informacija je otkrio da “Oba postoje kod Atlusa.”

Iako nije dat dodatni kontekst, Midori je prethodno izvestio o stanju  Persona Remake izdanja, tvrdeći prošlog jula da je Persona 3 Reload jedini remake trenutno u razvoju. Izgleda da su projekti Persona 2 i 4 stoga bili relativno nedavne koncepcije – što znači da ćemo verovatno dugo čekati na njih.

Dok Persona 4 na mnogo načina još uvek drži korak – posebno nakon njenog remastera pre par godina – druga Persona igra je mnogo dalje od trenutnog formata JRPG serijala, pa bi remake od nule bio veoma cenjen.

Iako neke igre to više trebaju od drugih, nadamo se da ovaj najnoviji izveštaj znači da će praktično sve glavne Persona igre biti remade na kraju.

Both exist at Atlus.

— みどり (@MbKKssTBhz5) February 6, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More