PC Press video: Synology – Apple u NAS svetu, Ismar Hota, Synology

0
70
pc-press-video:-synology-–-apple-u-nas-svetu,-ismar-hota,-synology

Top50 2023

PCPress.rs Image

Kako korisnici danas čuvaju podatke i kako im Synology može pomoći u tome, kakvi su trendovi sa skladištenjem podataka u svetlu IoT tehnologija i kako Synology sebe vidi u sveopštoj digitalizaciji su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Ismarom Hotom, Sales Team Coordinator – Balkans, Romania, Hungary and Turkey u kompaniji Synology.

PCPress.rs Image

Ismar Hota je već pet godina na čelu prodajnih timova koji uspešno plasiraju Synology proizvode i rešenja širom Balkanskog regiona, Rumunije, Mađarske i Turske. Njegov dijapazon aktivnosti obuhvata edukaciju lokalnih partnera i njihovo vođenje kroz programe namenjene svakom tržištu individualno, kako bi postavio stabilne osnove i obezbedio kontinuiran rast. Osim toga, strastven je u prenošenju znanja i veoma otvoren za pitanja o najrazličitiijim temama, pa smo iskoristili ovu priliku da saznamo više o Synology ekosistemu.

Osnovan 2000. godine, Synology ima 12 miliona instalacija u 2023. godini, stotine kanala partnera i šest ogranaka širom sveta. Synology nudi rešenja po meri za klijente u svim industrijama širom sveta i posvećen je transformaciji načina na koji preduzeća upravljaju svojim podacima – sa fokusom na jednostavno, bezbedno i pouzdano. U svojoj suštini, naša misija je da upravljamo i štitimo svetske podatke. Synology omogućava svakom preduzeću da upravlja, obezbeđuje i štiti svoje podatke gde god je potreban pristup, od fleš-a do diska do višestrukih cloud arhitektura – u razmeri koja je potrebna da se prilagodi eksponencijalnom rastu podataka u digitalnom svetu.

Ceo video intervju sa Ismarom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.