PC Press video: Šta bi se desilo da neko isključi internet?, prof. dr Miodrag Zec

0
123
pc-press-video:-sta-bi-se-desilo-da-neko-iskljuci-internet?,-prof.-dr-miodrag-zec

PC Press Studio

PCPress.rs Image

Drugi dan BIZIT skupa, najveće regionalne manifestacije koja okuplja sve što vredi od domaćeg i regionalnog IT-ja, otvorio je prof. dr Miodrag Zec. On je govorio o Sistemu kao celini, unoseći prepoznatljivu dozu humora i ekscentričnog posmatranja po čemu je postao prepoznat u domaćoj javnosti, doticavši se modernih tehnologija i veštačke inteligencije na specifičan način.

PCPress.rs Image

Prof. dr Miodrag Zec je ekonomista i redovni univerzitetski profesor u penziji. Glavna područja njegovog interesovanja su privatizacija i tranzicija. Bio je pomoćnik direktora i savetnik Agencije za privatizaciju i šef radne grupe koja je pripremila nacrt Zakona o privrednim društvima (2003—2004). Učestvovao u izradi brojnih projekata za potrebe vlada SFRJ, SRJ, Republike Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Pored profesure bavi se konsaltingom za potrebe krupnih preduzeća i banaka. Prisutan je u javnosti kroz pisanje kolumni, prilozima u dnevnoj štampi i drugim elektronskim medijima. Član je redakcije naučnog časopisa: Panekonomikus, a bio je član redakcija časopisa: Ekonomska misao, Ekonomist, Ekonomske analize, Ekonomike i poslovne politike. Član je Naučnog društva ekonomista i Akademije ekonomskih nauka Srbije. Do sada je objavio, kao autor i koautor, šest knjiga, 34 priloga u tematskim zbornicima i preko 150 članaka u domaćim i međunarodnim časopisima.

Izlaganje prof. dr Zeca možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

SBB


Tagovi: , , , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.