PC Press video: Počeo sam na poziciji: Ćuti i slušaj, Aleksandar Trifunović (@quartz313)

0
88
pc-press-video:-poceo-sam-na-poziciji:-cuti-i-slusaj,-aleksandar-trifunovic-(@quartz313)

O uključivanju u porodični biznis ali i o uvođenju inovacija i pokretanju sopstvenog biznisa za PC Press u video formatu razgovarali smo sa Aleksandrom Trifunovićem, CMO, Virdžinija doo, na YouTube-u poznatiji kao Quartz313.

PCPress.rs Image

Aleksandar je nakon završene srednje Ekonomske škole upisao osnovne studije na Beogardskoj bankarskoj akademiji u Beogradu, a nakon toga master program za menadžment u finansijama, koji Beogradska bankarska akademija, kao ponuđeni program, u to vreme realizuje u saradnji sa Univerzitetom u Torinu i njihovom biznis školom.

Kako njegovi roditelji 1992. osnivaju firmu „Virdžinija“  koja se bavi distribucijom pića, a od 2012. godine i kompletnom distribucijom robe široke potrošnje, kroz godine svog odrastanja, iz prve ruke je imao uvid u sve probleme i izazove u podizanju uspešnog preduzeća. To je u velikoj meri uticalo i usmeravalo njegova interesovanja ka trgovini, finansijama i marketingu.

Po završetku studija kreće sa radom u porodičnoj firmi sa zadacima i fokusom na proširivanju asortimana, analiziranju tržišta i pregovorima sa novim dobavljačima za program prehrane, kućne hemije i kozmetike. Kroz par godina „Virdžinija“ postaje lider na teritoriji Zapadne Srbije kao veleprodaja i distribucija robe široke potrošnje.

Posle par godina iskustva, počeo je sa uvozom švedskih brendova NOCCO, BAREBELLS i VITAMIN WELL i plasirao novu kategoriju proizvoda na naše tržište. Za samo pet godina ta tri brend su porasla na godišnji promet od 1,5 miliona evra. Iskustvo stečeno u plasiranju tih proizvoda sada koristi za razvoj dva nova brenda: GYMSTER (sportska garderoba) i ACTIVE PHARMA (suplementacija).

Ceo video intervju sa Aleksandrom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.