PC Press video: Odgovor na pitanje od milion dolara, Robert Čoban

0
89
pc-press-video:-odgovor-na-pitanje-od-milion-dolara,-robert-coban

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Šta predstavlja smrtni udarac za print, da li je online dovoljan, šta donose društvene mreže i nove tehnologije kao što je ChatGPT u oblasti novinarstva, kada će se promeniti situacija sa naplatom informacija online su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Robertom Čobanom, osnivačem i predsednik Color Press Grupe.

PCPress.rs Image

Robert od 1990. radi kao novinar – u početku kao novosadski dopisnik beogradskih „Večernjih novosti“; zagrebačke „Arene“, sarajevskih „Naših dana“. Sarađuje i u magazinima „Vreme“ i „Stav“. 1992. sa grupom studenata obnavlja izlaženje studentskog mesečnika „Index“. Posle dva broja sledi smena celokupne redakcije i pokretanje „Nezavisnog index”-a koji će kasnije promeniti ime u „Svet“ iz kojeg je nastala izdavačka kuća Color Press Grupa.

Danas na čelu Color Press Grupe najvećeg izdavača magazina u regionu sa kompanijama u šest država – sa 110 magazina, 25 internet portala i preko 80 konferencija, festivala i drugih događaja godišnje. U porfoliju kompanije nalaze se i brojni licencni naslovi: „The Economist“, „Hello!“, „Gloria“, „Story“, „Lisa“, „Moj stan“, „Brava Casa“, „Bravo“, „Alan Ford“, „Grazia“, „La Cucina Italiana“, „Grazia“ i brojni drugi.

Ceo video intervju sa Robertom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

SBB


Tagovi: , , , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.