PC Game Pass stigao na GeForce Now

0
50
pc-game-pass-stigao-na-geforce-now

BIZIT 23


Xbox Game Pass za PC postao PC Game Pass

Microsoft postupa u skladu sa svojim obećanjem da će uvesti PC Game Pass na NVIDIA-inu GeForce Now uslugu. Kompanije su najavile da su Game Pass i Microsoft Store naslovi dostupni za strimovanje na GeForce Now od 24. avgusta.

Xbox Game Pass za PC postao PC Game Pass

GeForce Now za one koji žele maksimalan vizuelni kvalitet

Dve kompanije već neko vreme stvaraju partnerstvo. Microsoft je sklopio ugovor sa NVIDIA-om u februaru da uvede Xbox igre na GeForce Now na 10 godina, a prvi naslov stigao je u maju. Doom Eternal i ponovno pokretanje Wolfenstein-a, pojavile su se ranije ovog meseca. U tom smislu, PC Game Pass samo dodatno proširuje izbor.

Ugovor je najavljen kao deo Microsoft-ove ponude da dobije regulatorno odobrenje za kupovinu Activision Blizzard-a. U teoriji, ovo pokazuje da Microsoft neće imati nepravednu dominaciju nad igrama u cloud-u. Kompanija takođe planira da proda prava na striming igara Activision Blizzard Ubisoft-u kako bi se pozabavila zabrinutošću zvaničnika u Velikoj Britaniji, a poslednjih meseci potpisuje manje ugovore u cloud-u.

Možda izgleda čudno pristupiti igrama jedne usluge za strimovanje preko druge, ali možda postoje prednosti. GeForce Now je namenjen entuzijastima koji žele maksimalan vizuelni kvalitet i smanjeno kašnjenje, sa nivoom Ultimate koji podržava 4K pri 120 kadrova u sekundi. Ako vaš računar i internet veza odgovaraju zadatku, Game Pass bi mogao da zablista na GeForce Now-u gde bi inače bio ograničen.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.