PC Game Pass od sada dostupan u Srbiji! Evo kako kupiti

0
69
pc-game-pass-od-sada-dostupan-u-srbiji!-evo-kako-kupiti

Ranije ove godine, Xbox je počeo da uvodi PC Game Pass u nove zemlje u formi previewa. Sada je period „pregleda“ došao do kraja, sa Game Pass-om koji je sada zvanično dostupan u dodatnih 40 zemalja, što uveliko proširuje domet usluge.

PC Game Pass je doživeo veliki rast poslednjih godina i to je oblast na koju Microsoft stavlja sve veći fokus. Jedna oblast u kojoj će se Game Pass odmah poboljšati je dostupnost. Do sada je 46 zemalja imalo pristup PC Game Pass-u, a sada taj broj raste na 86.

Ovo znači da Game Pass za PC možete kupiti i kod nas potpuno direktno i bez ikakvog petljanja. Za početak imamo promo period – prvog meseca cena pretplate je 110 dinara, a potom imate 2 meseca besplatno. Nakon završetka promo perioda usluga će se naplaćivati 800 dinara mesečno, što je iskreno odlična cena za pristup biblioteci od preko stotinu igara.

Da bi kupili PC Game Pass potrebno je da otvorite Xbox aplikaciju na vašem računaru i ako niste, unesite tačne informacije na vašem profilu vezane za adresu stanovanja. Ovo je bitno kako biste mogli da kupite pretplatu. Potom ćete odabrati polje za kupovinu, gde je potrebno uneti podatke sa kartice. Napomena, kartica mora biti iz banaka iz Srbije, odnosno vezana za ovaj region, a ne izvan.

I to je sve, nakon kupovine možete krenuti sa igranjem igara iz ogromne biblioteke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More