Patreon uvodi video hosting uslugu

0
86

Patreon je pokrenuo izvornu uslugu video hostinga i daje Pro i Premium kreatorima rani pristup ovoj funkciji, tako da više ne moraju da koriste YouTube za deljenje video sadržaja sa svojim fanovima. Kompanija je prvo otkrila da radi na platformi za video hosting i sopstvenom plejeru prošle godine.

Patreon uvodi video hosting uslugu

Patreon Video dostupan na iOS-u i Android-u

Kreatori obično moraju da koriste YouTube, Vimeo i slične web sajtove ako su video snimci deo onoga što nude obožavaocima. Oni takođe mogu priložiti datoteke za preuzimanje na svoje Patreon objave, ali to ne nudi besprekorno iskustvo, a te datoteke su ograničene na 200 MB. Kreatori koji dobiju rani pristup ovoj funkciji moći će da postavljaju HD video snimke direktno na Patreon i moći će lako da kreiraju preglede.

Patreon Video će biti dostupan na desktopu, iOS-u i Android-u. Podržavaće AirPlay za Apple uređaje pri lansiranju, dok će Patreon-ova Android aplikacija dobiti podršku za Chromecast. Ova funkcija je trenutno besplatna za korišćenje, a kreatori na Pro i Premium paketima će moći da otpreme 500 sati video zapisa do kraja 2023. bez dodatnih troškova. Kreatori će imati šest meseci da iskoriste svojih 500 sati dok se cene ne postave. Svaki video koji otpreme tokom ranog pristupa ostaće dostupan na veb lokaciji i neće morati ništa da plaća da bi ga zadržali tamo.

Izvor: Engadget

The post Patreon uvodi video hosting uslugu first appeared on PC Press.Original Article