Partizans 1941

0
276

Partizans 1941. su novi pogled na Drugi svetski rat, uz alternativni stav o poslednjem svetskom ratu sa izmišlјenim likovima koji odražavaju, ali ne predstavlјaju našu istoriju. Iako se igra bavi problemima poput opasnosti od fašizma, logora za zadržavanje i drugih mračnih realnosti naše istorije, sve je to izmišlјeno. Igra je izmišlјeni prikaz sukoba na istočnom frontu između Rusa i Nemaca, ali sukobi poput onih koji se odigravaju tokom kampanje inspirisani su istinitim događajima.

Šema kontrole u ​​Partizans-ima je kombinacija Diabla i tipičnog RTS-a, dok igranje podseća na kombinaciju Hitman-a i tipičnog RTS-a. Čini se da su Partizans 1941. izvlačili najbolјe elemente iz određenih igara dok su izbacivali zastarele RTS mehanike u korist modernizovanih sistema. Neprijatelјske kule primer su klasične mehanike koja se koristi u stelt igrama, a koje Partizans 1941. sjajno koriste kako bi naglasili preteće prisustvo nacističke Nemačke i osećaj da su nadbrojani, ali ne i nadmašeni. Neprijatelјske kule otkrivaju se desnim klikom na neprijatelјa i Partizans moraju da izbegavaju ove kule ako žele da nastave njihovo iskustvo u mnogim delovima igre. Neprijatelјski psi velika su pretnja u Partizans 1941. jer mogu da otkriju skrivene partizane, mada ih snažni mirisi poput duvana mogu da izbace s traga. Stealth mehanika se uvodi u igru pre nego što se pojave elementi RTS-a, i ovaj naglasak je stavlјen na skrivenu stranu spektra tokom celog našeg igračkog iskustva sa Partizans 1941.

Kampanja Partisans 1941 prvenstveno se fokusira na sovjetskog vođu komandanta Zorina i njegov otpor protiv nemačke okupacije na istočnom frontu. Ubrzo nakon što je izbegao nacističko zadržavanje, Zorin nailazi na Fetisova i njegovog 14-godišnjeg sina Saneka koji se pridružuju Zorinu i postaju prvi tim u igri. Svaki od likova ima njegovo stablo veština, što vam omogućava da ih optimizujete kako vam odgovara. Sanek, na primer, ima sposobnost da se maskira u neprijatelјskog nacistu, dok ih Zorin i Fetisov s boka napadaju iz drugog ugla.
Fetisov može da puca u svakoga u njegovoj sposobnosti kule dok ima SMG, slično Tony Montana-i i njegovom „malom prijatelјu“. Pasivne sposobnosti takođe mogu da se pobolјšaju, tako da možete da povećate Zorinovu sposobnost pomoću pištolјa ili bacajućih noževa, kao i Fetisovlјevu SMG veštinu, na primer. Iako Partizans umiru jednako brzo kao i nacistički neprijatelјi, obližnji saveznici mogu da ih ožive. Neprijatelјima takođe ponestaje municije, baš kao i partizanima, dodajući još veću dubinu strateškim aspektima igre.

Partizans 1941Baš kao u Hitman-u ili Metal Gear Solid-u, neprijatelјi mogu da budu upozoreni pravljenjem previše buke u njihovoj blizini ili ulazeći u okvir njihove opšte blizine, a Partizans 1941 olakšavaju merenje nivoa opasnosti neprijatelјa pomoću mera percepcije iznad glave svakog od neprijatelјa koji primeti prisustvo bilo kog partizana koji se krećete. Slično obema klasičnim stelt franšizama, Partisans 1941 takođe vam omogućava da sakrijete tela u interaktivnim oblastima u okruženju, poput podruma ili kućice, tako da izloženo telo ne upozori neprijatelјe u blizini.

Tipično, skrivaćete tela u uvek prisutnom grmlјu, ali ovi ekološki aspekti dodaju raznolikost naselјenim mestima koja uklјučuju atentat, a ne utvrđivanje za pucnjavu. Nevidlјivo uklanjanje su trenutna ubijanja koja jedva upozoravaju neprijatelјe u blizini dok će upotreba pištolјa stvoriti neprijatelјe oko vas. Uzimajući u obzir koliko su često partizani brojčano nadmašeni u kampanji, važno je koristiti stelt elemente kad god je to moguće. Visoka trava i grmlјe lako se koriste da bi se izbegla pažnja neprijatelјa, ali previše kretanja u njima i dalјe će ih upozoriti na vaše prisustvo, zadržavajući jak naglasak na taktikama čak i u skrivenom igranju. Iako će se visoka trava i grmlјe osećati poznatim obožavaocima Assassin’s Creed-a, Partizans 1941. takođe sadrže stene koje mogu da se bace da bi skrenule pažnju neprijatelјa baš kao u Far Cry-u.

Partizans 1941Iako se većina stvari u Partizans 1941. igra u realnom vremenu, taktičkom pauzom možete da usporite vreme da biste koordinirali sve vaše partizane i taktički napadnete grupe neprijatelјa. Iako stelt uklanjanje i bliska borba obično uključuju rizikovanje vašeg prikrivanja radi veće nagrade, veći deo pucnjave u Partizans 1941. zasnivaju se na zaklonu, sa nekoliko utvrđenja koja vam omogućavaju da iz dalјine lovite i skidate neprijatelјske naciste. Zorin takođe ima sposobnost bacanja noža što mu omogućava da tiho eliminiše jednog neprijatelјa pre nego što saveznički partizani uđu sa velikim oružjem.

Partizans 1941Partizans 1941 crpi elemente iz nekih od najbolјih igara koje su funkcionisale dok modernizuju stvari koje nisu dobro ostarile. Primarni primer je da, iako Partizans 1941. imaju ratnu maglu koju treba otkriti pre nego što zaista saznate kuda idete, on ima sistem saveta (nagoveštaja) koji funkcioniše na način koji osigurava da nas nikada ne zbuni tamo gde trebamo da idemo. Kao i kod većine vojnih muškaraca i žena, i partizani imaju cilј i jasan put do tog cilјa.

Svi saveti su zabeleženi u enciklopediji Partizans 1941, kojoj može da se pristupi u bilo kom trenutku tokom igre. Budući da se saveti evidentiraju, preporučujemo svima koji igraju Partizans 1941 da steknu svakog od njih za buduću upotrebu, ali nekoliko saveta može da se preskoči ako igrači odluče. Problem je u tome što, osim ako se radi o drugom, trećem, itd., ne znate koji je tip koji. Enciklopedija takođe uklјučuje proširene i pobolјšane naučne elemente koji istinski usavršavaju igru i ohrabrujemo svakoga ko uživa u igranju da odvoji malo više vremena da pročita unose koji su evidentirani nakon što su pronađeni u okruženju dok istražujete istočni front.

Taktički režim borbe čini da se elementi RTS-a u Partizans 1941. u realnom vremenu osećaju manje porazno kada se obračunavaju sa više neprijatelјa koji moraju da budu uklonnjeni od strane timskih drugara u isto vreme. Sviđaju nam se aspekti igre koji su pozajmlјeni iz franšiza poput Assassin’s Creed i Hitman, a alternativni pogled na našu istoriju je fascinantno istraživati kako kroz igranje tako i kroz enciklopediju.

Za Partizans 1941 je potrebno malo navikavanja u smislu upravlјanja odredom dok pomerate kameru unaokolo. Umetnička grafika reprodukuje sjajno osvetlјenje Unreal Engine-a, a raznolika glasovna gluma je verodostojna za postavku. Daedalic Entertainment i Alter Games udružili su se kako bi otkrili savršenu mešavinu stelta i RTS-a sa preokretom u istoriji punoj bogatog znanja .

Dobro:

  • Umetničke vizuelne slike
  • Novi ppristup Drugom svetskom ratu
  • Intenzivno igranje
  • Speedrunner prijatelјski

Loše:

  • Linearna kampanja
  • Nedostatak kinematografije

Partizans 1941 was last modified: 2 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Partizans 1941 appeared first on ITNetwork.

Original Article