Ovog vikenda Mana serijal proslavlja 30 godina. Da li ćemo videti novu igru?

165

Square Enix će 27. juna održati strim posvećen jRPG Mana serijalu, a izdavači su obećali da će pričati o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti serijala. Ovo nam uliva nadu da ćemo možda saznati novosti o novim igrama koje dolaze narednih godina. Poslednja originalna Mana igra je Rise of Mana, koja je izašla 2014. godine, ali se pojavila samo na japanskim mobilnim telefonima, a kasnije je portovana na Vita konzolu.

Igre iz Mana serijala su dugo bile zaboravljene, ali u poslednje četri godine izašlo je isto toliko naslova. Baš sutra treba da izađe remaster PS1 klasika Legend of Mana za Switch, PS4 i PC. Pre ovog rimejka, izašle su i nove verzije igara Secret of Mana i Trials of Mana. Iako je lepo videti ove igre u novom ‘’odelu’’, bilo bi dobro da zapadna publika konačno dobije kompletno novu igru, a nadamo se da će se i to desiti na najavljenom događaju.

Strim počinje od 23:00h po našem vremenu, a gosti će biti producent Masaru Ojamada i kreator Mana serijala, Koiči Iši. U nastavku imate link ka strimu, a možete i uključiti podsetnik kako ne bi propustili događaj.


The post Ovog vikenda Mana serijal proslavlja 30 godina. Da li ćemo videti novu igru? appeared first on PLAY!.

Original Article