Ovog leta igrači u Fortnite mogu odgledati film Kristofera Nolana potpuno besplatno

0
21

Kako vreme odmiče, Epic Games od naslova Fortnite: Battle Royale polako kreira platformu sličnu društvenim mrežama, pošto se fokus udaljava od klasične borbe do poslednjeg preživelog.

Evolucija Fortnite: Battle Royale se odvija u smeru održavanja raznih specijalnih događaja, dodavanja modova namenjenih za uživanje, a ne borbu, kao i promocija.

Već nekoliko puta je bilo prilike ispratiti virtuelne koncerte popularnih pevača, kao što je Marshmello, a nedavno i Trevis Skot koji je oborio rekorde, dok su igrači bili svedoci premijernog prikaza najava i trejlera za filmove.

Ovog leta, Fortnite nakratko postaje pravi bioskop, pošto je najavljeno da će u igri biti emitovan film čuvenog režisera Kristofera Nolana i to u celosti. Nije otkriveno o kojem se Nolanovom filmu radi, ali u obzir dolaze Interstellar, Dunkirk i Inception kao samostalni filmovi, dok je malo verovatno da će se emitovati neki deo Batman trilogije, ali svakako nije isključeno dok ne dobijemo zvaničnu najavu.

Najava dolazi nakon prikaza najnovijeg trejlera za nadolazeći film Tenet unutar igre, i to će biti prvi put da se u nekoj igri emituje ceo film potpuno besplatno za igrače.

Grab a front row seat in Party Royale for a world premiere!

Catch the latest trailer for Christopher Nolan’s @TENETFilm at the top of every hour on the big screen starting at 8 PM ET.

ʇnO sunᴚ ǝɯı⊥ ǝɹoɟǝq ʇı ǝǝS pic.twitter.com/ZiNfxaRQ7U

— Fortnite (@FortniteGame) May 21, 2020

The post Ovog leta igrači u Fortnite mogu odgledati film Kristofera Nolana potpuno besplatno appeared first on PLAY!.

Original Article