Ovo su prve besplatne igre na Epic Games Store za 2023. godinu

0
41
ovo-su-prve-besplatne-igre-na-epic-games-store-za-2023.-godinu

Nakon završetka 15 dana promocije besplatnih igara Epic Games Store-a, platforma se ponovo vratila na svoju standardnu ponudu besplatnih igara na nedeljnoj bazi. Dostupan za dodavanje u vašu biblioteku trenutno je inventivni indie simulator izgradnje raketa Kerbal Space Program, kao i stealth strateška igra Shadow Tactics – Aiko’s Choice.

Dostupni za dodavanje u vašu biblioteku upravo sada (i ostaće tako do 12. januara u 17 ​​časova po našem vremenu), Kerbal Space Program je jedinstveni simulator izgradnje raketa koji vas vidi da „preuzmete kontrolu nad svemirskim programom za vanzemaljsku rasu poznatu kao Kerbals. Imate pristup nizu delova za sklapanje potpuno funkcionalne svemirske letelice koja leti (ili ne leti) na osnovu realistične aerodinamičke i orbitalne fizike.”

Shadow Tactics – Aiko’s Choice je u međuvremenu samostalna ekspanzija taktičke igre Shadow Tactics. Smešten u Edo period u Japanu, igrači će „preuzeti kontrolu nad vešticom kunoičija Aiko i njenim smrtonosnim prijateljima ubicama.

I Kerbal Space Program i Shadow Tactics – Aiko’s Choice su dostupni za besplatno dodavanje u vašu biblioteku od sada do 12. januara u 17h, nakon čega će ih zameniti društvena igra za više igrača ‘First Class Trouble’ .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More