Ovo je Dead Space Remake ali u PS1 izdanju

0
53
ovo-je-dead-space-remake-ali-u-ps1-izdanju

Dead Space Demake je najnoviji naslov koji igračima nudi pogled na klasičnu video igru u Playstation 1 stilu, a sada je dostupan na PC-u. Demake developer Fraser Brumley oglasio se na društvenim mrežama kako bi objavio da je njegova blokasta verzija klasične survival horror igre developera Visceral Games i EA zvanično izašla. To je mali deo originalnog iskustva koje dolazi sa poligonalnim reimaginacijama kultnih lokacija iz Dead Space. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na, veoma ugaone rekreacije hala USG Ishimura, neke krute, ali još uvek zastrašujuće Nekromorfe, i, naravno, poligonalnog Isaka Klarka.

Uprkos statusu vizuelno uzbudljive verzije igre, Dead Space Demake dolazi sa svim funkcijama koje igrači poznaju i vole iz originalnog iskustva. To znači da ćete odsecati udove Nekromorfa svojim sopstvenim plazma rezačem i koristiti stasis za rešavanje zagonetki. Nekako je Brumli uspeo da prilično verno rekonstruiše i nezaboravnu atmosferu Dead Space-a. Možete dobiti osećaj kako se sve to odvija u kratkom trejleru Dead Space Demake ispod.

Nažalost, Dead Space Demake traje samo 15 minuta da se završi i dolazi sa nekoliko bagova, ali ne zameramo previše.  Recenziju za originalni Dead Space Remake možete pročitati na ovom linku.

Dead Space Demake is out now!https://t.co/SvJdIjX10L#deadspace #deadspacedemake #PSX@HauntedPs1 pic.twitter.com/pDlQxmQl7W

— Fraser Brumley (@brumley53) April 10, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More