Overwatch 2 stigao na Steam i ima ogroman broj negativnih ocena

0
66
overwatch-2-stigao-na-steam-i-ima-ogroman-broj-negativnih-ocena

U iznenađujućoj najavi ovog leta, Blizzard je otkrio planove da neke od svojih igara dovede na Steam platformu po prvi put, počevši sa Overwatch 2. Od kraja prošle nedelje, Overwatch 2 je dostupan na Steamu, baš na vreme za novo sadržajno ažuriranje. Međutim, korisničke recenzije nisu baš ljubazne.

Dok Battle.net nema funkciju korisničkih recenzija, a igrači se umesto toga upućuju na zvanične forume da podele svoje mišljenje, Steam ima korisničke recenzije prikazane na stranici prodavnice, dajući kupcima brz pogled na to kako ljudi generalno osećaju o određenim naslovima. Igre dobijaju ukupnu ocenu na osnovu proseka pozitivnih naspram negativnih recenzija i ta ocena se ažurira tokom vremena da bi odražavala trenutno stanje igre.

Overwatch 2 ne dobija najbolji prijem na Steamu. Trenutno, igra ima “Overwhelmingly Negative” ukupnu ocenu na osnovu 110.000 korisničkih recenzija. Neke od najpopularnijih recenzija su memovi, koji tvrde da je Overwatch parodija za odrasle bolje urađena. Drugi su malo promišljeniji, nudeći više smislenih tačaka da objasne svoju negativnu recenziju.

Naravno, kao besplatna igra, mnogo korisnika može da objavi recenzije. Obično bi trebalo da kupite igru da biste dodali recenziju na stranicu prodavnice, ali sa Overwatch 2 koji je besplatan, sve što treba da uradite je da pritisnete dugme “dodaj u biblioteku”. Mnoge recenzije su sa naloga sa manje od jednog sata igranja, ali to ne znači da ti korisnici nisu potrošili sate u Battle.net verziji igre.

Nakon reakcije na otkazivanje punog PvE moda sa novim stablima veština za heroje, ne mogu reći da nismo videli ovaj ishod i Blizzard ga verovatno takođe očekuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More