Overwatch 2 – izmene u ping sistemu

0
55
overwatch-2-–-izmene-u-ping-sistemu

Overwatch 2 je najavio da će ispraviti probleme sa svojim ping sistemom. Blizzard aktivno radi na tome da igračima Overwatch 2 pruži što bolje iskustvo. Ali čak i sa konstantnim izmenama i doradama, zajednica ove video igre je nailazila na probleme koji su se, nažalost, ponavljali.

Neki od najskorijih slučajeva su da je igrač dobio ban za Season 4 zbog primene update bug, nečega što su igrači ove igre radili od početka. Takođe, igrači se žale na nedoslednost moći heroja koje ponekad dovedu do bagova koji dovode do prekida igre. 

Blizzard konačno adresira jedan od bitnijih problema i najavljuje da uskoro stižu promene. Dizajner sistema, Gavin Winter je potvrdio da Overwatch 2 dobija update na polovini sezone koji će popraviti ping sistem. 

Dok je Overwatch imao ovaj dodatak, Overwatch 2 igrači su dobili nove načine komunikacija sa sistemom – ali sada će i Overwatch 2 imati podešavanje za “dodatno pingovanje”. Sa ovim, igrači će moći da kontrolišu da li će koristiti pingove kao što su “Potrebno lečenje” kada ciljaju u prijateljskog heroja. Dok, podrazumevana podešavanja za sistem će biti “isključeno”. Veliki problem kod ping sistema ove igre jeste način na koji su informacije deljene. 

Neki od igrača se brinu da ovaj sistem može “slomiti” igru. Dok Winter priznaje da je došlo do grešaka na komunikacionim podešavanjima prilikom prelaska sa Overwatch na Overwatch 2. Takođe, broj igrača koji traže novi ping sistem je mnogo manji od onih koji ne žele promene. Zbog toga su develeperi se tek sad odlučili na ovaj korak. 

Da li će ova ispravka zadovoljiti igrače i poboljšati njihovo “korisničko” iskustvo? Videćmo šta se se dogoditi kada nastupe promene.

Read More