Overwatch 2 dobija još korenitih izmena

0
89
overwatch-2-dobija-jos-korenitih-izmena

Overwatch je prošao kroz mnogo promena tokom prošle godine. Originalni takmičarski šuter 6v6 formata, u koji su se milioni zaljubili, više ne postoji, i zamenjen je preuređenim ‘nastavkom’ sa promenama u balansu i novim formatom 5v5. Iako Overwatch ostaje popularan uprkos ovim promenama, to nije sprečilo dugogodišnje fanove da iznesu svoje pritužbe. Sada Blizzard preispituje Overwatch, obećavajući da će ‘oživeti’ igru.

U novom blog postu, Blizzard se obraća Overwatch zajednici, obećavajući da će delovati na osnovu povratnih informacija prikupljenih tokom 2023. godine sa ‘velikim ažuriranjima’ planiranim za 2024. godinu.

Najveće promene će doći u takmičarskoj igri. Za Overwatch 2 Sezonu 9, igrači mogu očekivati bolji sistem rangiranja koji je “precizniji”, dok će takođe pomoći igračima da bolje razumeju šta utiče na njihov rang i kako funkcioniše sistem uparivanja.

Dodaće se novi ‘ekran sa informacijama o rangu’, koji će na jednostavan način objasniti različite modifikatore. Dobijaćete više poena prema sledećem rangu za pobedu u više mečeva zaredom ili za povratak iz verovatnog gubitka da biste dobili meč. Takođe ćete videti beleške kada ste zaglavljeni u gubitničkoj seriji, ili izgubite igru koju ste očekivali da ćete dobiti. Svi ovi faktori će doprineti vašem rang skoru.

Blog post takođe pokriva novi rang za Overwatch 2. Šampion rang je novi najviši rang u Overwatch, preuzimajući od Grandmastera. Igrači takođe mogu očekivati da vide nove takmičarske nagrade, uključujući niz ‘Jade’ obojenih oružja, kada nova sezona počne. Ostala prilagođavanja koje dolaze u igru sa Sezonom 9 uključuju konzistentnije ispaljivanje metaka za oružja, više zaštite od ‘burst’ štete da bi se omogućili kontraofanzivni manevri i prilagođavanja balansa za healing i štetu da bi se smanjila količina ‘stagnantnih’ timskih borbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More