Overwatch 2 će kampanju dobijati “postepeno” tokom 2023. godine

0
39
overwatch-2-ce-kampanju-dobijati-“postepeno”-tokom-2023.-godine

Jedna od najvećih promena između Overwatch 1 i njegovog naslednika je činjenica da je najavljeno da će Overwatch 2 po prvi put dobiti režim kampanje. Nažalost, ova kampanja nije pokrenuta sa OW2 2022. godine, a tim je otkrio da će umesto toga biti objavljena „postepeno“ počevši kasnije ove godine.

U intervjuu za NME, direktor iza Overwatch 2, Aaron Keller, raspravljao je o svim stvarima koje se odnose na besplatni hero šuter, uključujući i razlog zašto dugo očekivani režim kampanje nije stigao sa lansiranjem igre, rekavši:

„Nismo mogli da objavimo sav sadržaj koji smo pravili za Overwatch 2 dok se kampanja ne završi […] Uverili smo se da govorimo ‘nastavićemo da zadržavamo sadržaj našim igračima kako bismo mogli da objavimo sve zajedno sa našim originalnom strategijo, – kampanja – ili ćemo morati da promenimo način na koji razmišljamo o izdavanju igre.”

Iako nije objavljen zvaničan datum pokretanja kampanje, Keller je tvrdio da će režim priče biti pušten postepeno, počevši negde kasnije tokom godine. Uz to, Keler je priznao da tim „još uvek finalizuje“ kako će se kampanja odvijati.

Overwatch  2 nije imao najbolji start, sa mnogim dugogodišnjim igračima koji se žale na nedostatak novog sadržaja. Mod kampanje je svakako velika stvar, međutim moraćemo da sačekamo i vidimo da li će zaista biti vredno vremena čekanja na njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More