Ovako će izgledati dolazeći Sony Xperia XZ2 telefon

Kao što smo već videli u nekoliko prethodnih situacija kada su se pojavile fotografije novih Sony telefona, kompanija jasno menja dizajn svojih uređaja. Najnovija fotografija nam daje uvid u izgledSony Xperia XZ2 modela.

Sony Xperia XZ2 duet telefona (koji čini i XZ2 Compact) će biti među prvima koji stižu sa Snapdragon 845 čipsetom, a i prvi Sony model sa 18:9 odnosom stranica displeja. Ovaj model ima 5.7-inčni ekran sa 1080p+ rezolucijom.

Xperia XZ2 stiže i sa nadograđenom kamerom (f/1.8 otvor blende). Tu je i super slow-motion video snimanje, koje je nadograđeno na 960fps u 1080p rezoluciji.

Ostale promene uključuju pomeranje senzora otiska prsta na poleđinu i uklanjanje 3.5mm priključka za slušalice. Sony Xperia XZ2 i XZ2 Compact dobijaju nadogradnju baterije, na 3180mAh i 2870mh.

Više detalja o dolazećim Sony telefonima ćemo saznati u ponedeljak, kada japanska kompanija održava svoju konferenciju u okviru MWC 2018 sajma.

Izvor: GSMArena

Trebalo je samo da povecaju screen to body ratio i to je to. Soni ko Soni, sami sebe zakopavaju. Ja sam malo i razocaran. Imao sam Z2 do skoro, hteo da uzmem XZ1, ali mu nista nije islo u prilog. Zastareo dizajn, obicne funkcije, a nakon katastrofe sa Z3 i Z5, ne zelim da rizikujem nista. Z2 je i dalje telefon koji me je najbolje sluzio, a za vracanje na Soni, treba malo da napreduju. Imaju sve uslove. Dobre ekrane, sjajan zvuk, kvalitetnu izradu i sjajnu optiku(dzaba kad ne znaju softverski da je iskoriste). I moram da primetim da ovde nema vise komentara uopste otkad se bencmark aplikacija raspada. Potpuno mi ne neozbiljno da jedan ovakav sajt nema svoju aplikaciju. Mozda cak i sramotno.

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/ovako_ce_izgledati_dolazeci_sony_xperia_xz2_telefon-75109