Ovaj novi AI alat može da animira crteže vaše dece

0
54
ovaj-novi-ai-alat-moze-da-animira-crteze-vase-dece

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Tokom poslednjih nekoliko meseci, videli smo ogroman porast sadržaja veštačke inteligencije. Imamo ChatGPT, Lensa AI aplikaciju, a AI preuzima Google i Microsoft-ove alate za pretragu.

PCPress.rs Image

Veštačka inteligencija (AI) se pojavljuje svuda

Sada, Meta želi da uskoči u igru i ima nekoliko novih stvari u radu. Meta tim za fundamentalno istraživanje veštačke inteligencije (FAIR – Fundamental AI Research) radi na ovom zabavnom alatu od 2021. Korisnici mogu da otpreme crteže ili biraju iz asortimana demonstracionih likova, a zatim ih AI oživi. Oni koji otpreme svoje ilustracije mogu pristati da ih Meta koristi za obuku modela. Deca (ili roditelji) mogu da otpreme crteže i da dozvole veštačkoj inteligenciji da ih pretvori u zabavan animirani klip. Za sada postoji samo nekoliko opcija, a vi ćete moći da birate između četiri unapred podešene animacije, uključujući ples, funny, skakanje ili hodanje.

Ipak, mogućnost da sliku vašeg deteta pretvorite u video je prilično zgodna stvar i nešto bi mnogi roditelji voleli da probaju. Meta je rekla da je u prvih nekoliko meseci od otvaranja projekta dobio preko 1,6 miliona slika. Sada, AI model ima ogromnu bazu podataka iz koje se može izvući.

Ono što ovaj AI projekat čini još uzbudljivijim je njegova priroda otvorenog koda. Drugi programeri će moći da ga koriste, a da ne pominjemo da ga nadograđuju zvukovima, preklopima teksta i drugim dodacima, kako bi stvorili bogata i uzbudljiva iskustva za korisnike, decu i još mnogo drugih.

Izvor: Reviewgeek

eFakture


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.