Ovaj mod donosi Nemesis sistem iz Shadow of Mordor u TES: Skyrim

0
63

Middle-Earth: Shadow of Mordor-ova najbolja karakteristika je lako bio Nemesis sistem, a predstojeći mod nastoji da ga doda u Skirim.

Ako niste upoznati sa sistemom Nemesis, on funkcioniše ovako: neprijatelji će zapamtiti akcije igrača, na primer da li ste ih prethodno ubili ili su vas oni ubili, dozvoljavajući im da se kreću gore-dole po hijerarhiji. Dovoljno često vas čeka gunđanje i to omogućava da se popnu na lestvici, a oni će vas maltretirati i zbog toga što stalno umirete. A sada modder Syclonik nastoji da doda sličan sistem u Skyrim.

Syclonik naziva mod u razvoju Shadow of Skyrim: Nemesis and Alternative Death Sistem, ili skraćeno SOS-NADS, kako su opisali na Redditu. Objava daje lepu sliku o tome kako zamišljaju da mod funkcioniše narativno, pričajući priču o igraču kojeg je pobedio vampir iz močvare pod nazivom „Breaks-Many-Shields“.

Nastavljajući ovaj deo teksta ukusa, Syclonic opisuje šta mod zapravo radi. Kao prvo, pretvara neprijatelja koji pobedi igrača u Nemesisu i daje mu jedinstveno ime, bolju statistiku i poseban efekat. Igrači takođe mogu da dobiju situacioni ili nasumični debuff kada su poraženi, kao što je nemogućnost upotrebe štita, a Nemesi mogu da uzmu i koriste vašu opremu.

Igrači će takođe dobiti zadatke da izađu i pronađu Nemesis, tako da se cela stvar sa rivalstvom zaista može desiti. Zvuči kao veoma detaljan mod, a Syclonik je podelio neke snimke ekrana koji pokazuju kako mod izgleda. Iako neće biti tako složen kao Shadow of Mordor, zbog nedostatka stvari kao što je glasovna gluma, čini se da će ponuditi neke veoma cool alternativne opcije igranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ovaj mod donosi Nemesis sistem iz Shadow of Mordor u TES: Skyrim appeared first on PLAY!.

Original Article