Ova Unreal 5 igra je savršeni mix Superhot i Max Payne naslova

0
70

Još jedan dan, još jedan odličan projekat u Unreal Engine 5 endžinu u koji možete zuriti opuštene vilice. Ovog puta, to je zaista odličan projekat pucanja u prvom licu od korisnika Reddit-a Vreski koji je nedavno pokazao prošireni demo igre visokog intenziteta pucnjave prepunu usporenih zarona mecima i eksplozija stolova, stolica i krvavih krvavih delova.

Objavljeno na Unreal Engine Reddit-u, na ekranu je punih četrdeset pet sekundi čiste akcije i sve je upakovano u Unreal Engine 5. Drugi korisnik, Chonki_Boah, kaže da Superhot susreće Maksa Pejna i mi se ne možemo više složiti. Crveno-bela pucačina nikada nije izgledala tako sjajno, i prošlo je dosta vremena otkako smo videli skok celog tela kroz vatrenu okršaj(Max Payne), ali nekako ovaj demo prikazuje oba iskustva savršeno za tako kratko vreme.

Ako pogledamo njihov Youtube kanal, možemo videti ogromnu kolekciju različitih lokacija i okruženja koja se mogu uništiti za ovu vrstu UE5 akcije, uključujući parking, divan cvetni krevet, industrijski krov i niz sumnjivo slabih drvenih vrata.

Uživajte:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ova Unreal 5 igra je savršeni mix Superhot i Max Payne naslova appeared first on PLAY!.

Original Article