27. 12. 2016.

Ova aplikacija promeniće način na koji kuvate i kupujete namirnice

Aplikacija za Android i Iphone nazvana Simply Tastly koja je imala uspešan start na našem tržištu sada je dopunjena sa video receptima. Ako niste vešti u kuhinji, ova aplikacija će vam pomoći da iznenadite porodicu i prijatelje savršenim obrokom. A ako već uživate u kuvanju – uštedeće vam vreme i novac.

Ova aplikacija promeniće način na koji kuvate i kupujete namirnice

foto: blic.rs

Kroz Simply Tastly aplikaciju možete vrlo lako i brzo pretražiti hiljade recepata najpoznatijih srpskih gastro blogerki. Samo jednim klikom svi sastojci recepta koji ste odabrali će biti na vašem spisku za kupovinu. Pošto se spisak nalazi na vašem telefonu, to znači da vam nisu potrebni dodatni spiskovi za odlazak u prodavnicu. A ukoliko neko umesto vas krene u nabavku, spisak mu jednostavno šaljete na Viber, What’sApp, Facebook ili SMS.

Osim toga, u aplikaciji možete pronaći najnovije promocije i akcije u radnjama u vašoj blizini. Preuzimanje aplikacije je besplatno.

Izvor:

blic.rs

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Article source: http://www.pressonline.rs/plus/tehno/387331/ova-aplikacija-promenice-nacin-na-koji-kuvate-i-kupujete-namirnice.html