Outer Worlds (konačno) dobija nadogradnju za PS5 i Xbox Series X/S konzole

0
49
outer-worlds-(konacno)-dobija-nadogradnju-za-ps5-i-xbox-series-x/s-konzole

Krajem 2022. godine počeli smo da viđamo curenje podataka za The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, novu verziju igre sa vizuelnim nadogradnjama za konzole i računare nove generacije. Od tada su prošli meseci, a curenja su skoro zaboravljena. To se danas menja, jer je Obsidian zvanično najavio novu verziju igre i detaljno opisuje njena poboljšanja.

Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition uključuje osnovnu igru i oba DLC-a. Možete očekivati poboljšanu grafiku, uključujući bolje efekte čestica i volumetrijsko osvetljenje. PS5 igrači će takođe imati koristi od podrške za adaptivne okidače i poboljšane povratne informacije na dodir – verovatno će ove funkcije biti prisutne i ako koristite DualSense kontroler sa PC verzijom igre.

Ova nova verzija The Outer Worlds će takođe raditi pri 4K/60FPS na Xbox Series X i PS5. Verzija Xbox Series S će verovatno takođe ciljati 60 FPS, ali na nižoj ciljnoj rezoluciji.

Loša strana je što ovo nije besplatna nadogradnja. Ako već posedujete The Outer Worlds za PC, Xbox ili Playstation, kao i DLC-ove, onda možete da nadogradite na Spacer’s Choice Edition za 5 dolara. Obično, plaćene nadogradnje poput ove nisu dobro prihvaćene, obzirom da ne zvuči kao da će vizuelna nadogradnja doneti toliko novina.

Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition biće dostupan od 7. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More