Outer Worlds je besplatan na Epic Games Store

0
68
outer-worlds-je-besplatan-na-epic-games-store

Svakog četvrtka, Epic nudi novi set igara koje su dostupne besplatno svima koji imaju Epic Games Store nalog. Iako ponude nisu uvek najuzbudljivije, promocija ove nedelje uključuje kompletno izdanje RPG-a u svemiru iza kojeg stoji Obsidian Entertainment, The Outer Worlds.

Dostupno za preuzimanje od danas (i ostaje tako do 11. aprila), The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition je puna i kompletna verzija The Outer Worlds, uključujući sve njegove DLC-ove, kao i neka značajna grafička poboljšanja.

Obsidian je naravno poznat po svojim RPG-ovima, stvorivši takve igre kao što su Pillars of Eternity i Fallout: New Vegas. Ako Starfield nije uspeo da vam privuče maštu, onda bi The Outer Worlds mogao.

Takođe dostupno za dodavanje u vašu biblioteku je Thief iz 2014. godine. Razvijen od strane Eidos Montreal, poznatog po Deus Ex: Human Revolution i Guardians of the Galaxy (između ostalih), ovaj naslov sa stealth-akcijom iz prvog lica dobio je podeljen prijem na lansiranju. Ipak, fanovi žanra će i dalje naći dovoljno da se užive i uživaju.

Obe igre, The Outer Worlds i Thief, su dostupni za dodavanje u vašu biblioteku od danas i mogu se preuzeti OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More