Out of Line

0
574

Out of Line je 2D side-scrolling puzzle platformer koji prikazuje avanture San-a, dečaka zaroblјenog u fabrici koju kontroliše zlokoban i čudan entitet. Pomozite San-u da prikupi uspomene i reši zagonetke da otkrije fragmente njegovog identiteta i otkrije pravo značenje slobode.

Igra počinje onog trenutka kada se San probudi ispod plutajuće žute kocke. Nakon što ste sledili kocku do prelepog drveta, stiže katastrofa! Čvrsta mehanička kandža uništava drvo i transportuje vas do mračnog ugla turobne fabrike. Odatle ćete, sa novostečenim koplјem, smisliti načine da provedete San-a kroz svaki nivo, dok ćete nadmašivati kandžu smrti.

Out of LineNema pozadine priče. Nema uvoda. Nema teksta. Nema dijaloga. Ipak, naći ćete se potpuno uronjeni u igru. Svako poglavlјe donosi novog lika (više poput stvorenja) koji će zajedno sa vama raditi na rešavanju zagonetki. Bez ikakvih uputstava može da prođe minut da se shvate sposobnosti svakog lika, ali nakon što to učinite, ostale zagonetke postaju lakše da se reše.

Out of LineIgranje je prilično jednolinijsko i jednostavno. U početku vam pomažu mali upiti o tome kako da dovršite radnje tokom igre i dobijate koplјe kao vaš glavni alat. Ovo koplјe će vam pomoći da skočite više, dovršite zagonetke i branite se od mehaničkih neprijatelјa. U početku smo se mučili da se naviknemo na nivo osetlјivosti cilјanja na objekte (koji ne mogu da se konfigurišu u postavkama), ali nakon nekog vremena smo se snašli. Takođe nam se sviđa koliko brzo koplјe može da se pozove u brzim situacijama, bez obzira na to gde se nalazite. Scene za brzo učitavanje vam omogućavaju da odmorite kada zabrlјate zagonetku ili padnete sa litice, kao što smo mi mnogo puta to radili. Zagonetke su izazovne, ali nikada složene. Kada steknete opšti osećaj o tome kako da ih dovršite, na kraju ćete se osećati nagrađeno vašim postignućima.

Out of LineSoundtrack je vrlo smirujući i ne nadjačava igru. Grafika je ručno nacrtana i lepa. Svi likovi su jedinstveni na njihov sopstveni način bez ikakvog objašnjenja ko su (ili šta). Ali to funkcioniše! Baš kao što su palete boja nekada izazivale osećaj sablasnosti dok se San probija kroz zle dubine fabrike.

Out of Line nije duga igra. Mogla bi da se završi za oko 3 sata, ali je i dalje veoma prijatna za igranje. Zagonetke nisu previše komplikovane, ali su dovoljno izazovne, a priča koja se odvija je jedinstvena i šarmantna. Sve u svemu, rekli bi da je vrednost za novac odlična i definitivno bi je preporučili. To je savršena igra koju možete da pokupite i opušteno igrate kada vam je potreban odmor od stvarnog sveta.

Out of Line was last modified: 19 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Out of Line appeared first on ITNetwork.

Original Article