Otvorene prijave za Square Enix-ovu Babylon’s Fall betu

0
241

Prijave za Babylon’s Fall zatvorenu betu su otvorene mnogo ranije nego što se iko nadao, a obožavaci Platinum Games naslova će počev od ove nedelje dobijati pristup test verziji igre. Prvo će igrači iz Japana dobiti pristup 29. jula, Severna Amerika je zakazana za 5. avgust, a evropski igrači će ući u lajv servis igru 12. avgusta. Naša zemlja nije među odabranima za beta testiranje (Velika Britanija, Francuska, Nemačka), a na OVOJ stranici možete pogledati detalje o beti.

Ovo će biti prva faza testiranja, i u njoj će moći da učestvuju samo korisnici PC-a (Steam). U planu su još dva beta testa za PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i druge platforme, koji bi trebalo da stignu kasnijeg datuma. Karakteri koje napravite tokom beta testa se neće preneti u finalnu verziju igre, a zabranjeno je i deljenje medija i informacija vezanih za igru.

Babylon’s Fall je novi izazov za Platinum Games jer je ovo prva lajv servis igra na kojoj studio radi. Developeri prave i značajne planove za izbacivanje sadržaja nakon izlaska igre. Platinum Games je otvorio novi studio u Tokiju koji će se upravo fokusirati na tržište lajv servis igara. Igre sa ovom biznis etiketom nisu baš dobro prolazile prethodnih godina, a mi bi voleli da slična sudbina ne zadesi studio koji je odgovoran za neke od najzabavnijih akcionih naslova koje smo igrali u zadnje vreme.

The post Otvorene prijave za Square Enix-ovu Babylon’s Fall betu appeared first on PLAY!.

Original Article