Otkriveno kada Sea of Thieves dolazi na Steam

Ako želite da ovo leto provedete na moru, ali vas je strah trenutne situacije sa korona virusom, igra Sea of Thieves može biti u ulozi alternative.

Ovaj avanturistički multiplejer naslov koji igrače stavlja u ulogu pirate je zapravo dostupan već nekoliko godina, ali samo za Xbox One i putem Microsoft Store i Xbox Game Pass. Sea of Thieves je prikupio preko 10 miliona igrača tokom prethodnog perioda, a sada je konačno otkriven datum izlaska planirane Steam verzije.

Igra studija Rare će od 3. juna postati dostupna igračima na Steamu sa cenom od 40€, a zahvaljujući krospleju između platformi svi igrači će se naći na jednom mestu. Nakon prelaska na Steam, igrače očekuje dalje dodavanje novog sadržaja i izmena, koje će biti bogate kao i do sada.

Ako spadate u grupu igrača koji više vole da se drže samo jedne platforme na kojoj će imati video igre, ovo je dobra vest za vas, ali i za Microsoft koji ovim putem dopire do znatno veće publike. Ova kompanija nije jedina koja je promenila politiku i počela sa objavljivanjem igara na Steamu, to polako čini i Electronic Arts, koji većinu igara drži iza brenda Origin.

The post Otkriveno kada Sea of Thieves dolazi na Steam appeared first on PLAY!.

Original Article