Otkriveni sistemski zahtevi za Cyberpunk 2077

0
39

Cyberpunk 2077 stiže 19. novembra, a među platformama na kojima će biti dostupan nalazi se i PC, gde je toj grupi igrača potrebna lista potrebnog hardvera za ugodno igranje.

CD Projekt Red je na najnovijem Night City Wire otkrio kakav PC će biti potreban za igranju u vidu minimalnih i preporučenih sistemskih zahteva.

Iznenađujuće, Cyberpunk 2077 neće zahtevati pravu zver od računara za igranje, već su zahtevi sa obe strane sasvim korektni, pošto će vam kao preporuka trebati Nvidia GTX 1080. Pošto Cyberpunk 2077 izgleda prilično next-gen, fanovi su strahovali da bi on mogao zauzimati čak 200GB prostora, a u realnosti neće zauzimati ni pola od toga. Cyberpunk će vam uzeti oko 70GB prostora, ali CD Projekt Red preporučuje SSD umesto običnog hard diska

Za igranje sa ray-tracing tehnologijom i 4K rezolucijom će verovatno trebati dosta jača grafika, potencijalno iz RTX serije, ali za sada nije naglašen taj detalj.

Pored sistemskih zahteva, treća epizoda Night City Wire prezentacije donosi i nove trejlere koji nas bolje upoznaje sa svetom iz Cyberpunk 2077 i njegovim bandama.

Hi there, new to Night City? It's not so bad here…#Cyberpunk2077 pic.twitter.com/voqkI1xzKh

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) September 18, 2020

The post Otkriveni sistemski zahtevi za Cyberpunk 2077 appeared first on PLAY!.

Original Article