Otkriveni novi detalji i fotografije iz igre za God of War Ragnarok

0
27

Otkriveno je nekoliko velikih detalja o borbi u God of War Ragnarok, uključujući i činjenicu da će Kratos imati “potpuno novi paket” elementarnih moći, kao i dva veoma različita štita.

Nove informacije dolaze zahvaljujući portalu Game Informer, koji je takođe otkrio neke nove snimke ekrana, koje možete progledati ispod. Govoreći o borbi predstojećeg nastavka, glavni dizajner borbe Mihir Šet rekao je da žele da se oseća kao da se Kratos igra sa svojom hranom. Da stvarno.

„To je unutrašnja filozofija koju imamo od tada“, rekao je Šet. „Kratos se igra sa svojom hranom. Pokušali smo da napravimo sisteme sa kojima želite da se bavite, a koji su zabavni, veoma razigrani, mnogo različitih ruta. I kada smo pogledali borbu u prethodnoj igri, bili smo kao: ‘Možemo da poguramo ovo dalje; možemo pronaći nove igračke i načine igranja sa neprijateljima i strategije.’ To je bio vodeći princip više od bilo čega drugog.”

Jedan od tih novih sistema daje Kratosu nove elementarne moći leda i vatre, kroz koje će moći da se prebaci pritiskom na trougao. To će pogoditi Kratosovu sekiru ili Blades of Chaos sa „Pokretima sa potpisom oružja“. Jedan se zove Frost Awaken i zamrzava neprijatelje, a drugi se zove Whiplash i nanosi vatrenu štetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Otkriveni novi detalji i fotografije iz igre za God of War Ragnarok appeared first on PLAY!.

Original Article