Otkriveni datumi za Age of Empires IV zatvorenu betu

0
252

Pre nekoliko dana dobili smo nove Age of Empires trejlere posvećene Abasidskoj dinastiji i ratovanju na vodi, a još dobrih vesti se pojavilo na zvaničnim socijalnim medijima igre, jer je Relic Entertainment najavio zatvorenu betu za 5. avgust. Beta bi trebala da traje čak 11 dana, a developerima je potrebna pomoć igrača kako bi usavršili igru pre nego što je izbace. Dakle spremite se za traženje bagova kako bi kreatori što bolje podesili postojeće sisteme u igri.

Zatvorena beta će sadržati multiplejer mečeve protiv kompjutera (do osam igrača), i tutorijale koji će učiti igrače osnovama. Četiri od osam civilizacija biće dostupno za testiranje, a moći ćete da koristite Mongole, Engleze, Sultanat iz Delhija i Kineze. Neće biti mnogo mapa na kojima ćemo ukrstiti mačeve, ali njihova veličina i izgled će moći da se podešavaju.

Četvrta Age of Empires igra trebalo bi da izađe 28. oktobra kao PC ekskluziva, a i dalje ima vremena da se prijavite za zatvorenu betu. Potrebno je da postanete ‘’Age Insider’’ i pratite instrukcije u linku koji se nalazi u zvaničnom tvitu ispod teksta. Wolololo!

HEED THE CALL – the Age of Empires IV Closed Beta starts THIS THURSDAY on Aug 5!
If you're not an Age Insider member yet, you can still register today for your chance to play in the Closed Beta.
👉 DETAILS HERE: https://t.co/ElcpEwaAEn
#AoEIV #AgeofEmpiresIV pic.twitter.com/RNiwYU0pnA

— AgeOfEmpires (@AgeOfEmpires) August 3, 2021

The post Otkriveni datumi za Age of Empires IV zatvorenu betu appeared first on PLAY!.

Original Article