Otkrivene nove besplatne igre na Epic Games Store

0
75

Kao sat, Epic Games Store je objavio nove igre za 3. novembar i otkrio šta će ih pratiti 10. novembra. Mnogi korisnici Epic Games Store-a su verovatno upoznati sa protokolom: svakog četvrtka u 17 časova po našem vremenu, EGS objavljuje svoje ranije najavljene igre i otkriva nove.

To znači da su prve besplatne Epic Games Store igre za novembar 2022, Filament i Rising Storm 2: Vietnam, sada dostupne za preuzimanje. Prva je nezavisna strateška slagalica, u kojoj igrači moraju da reše misteriju nestanka posade na brodu poznatom kao Alabaster. Druga je pucačina fokusirana na preciznost i brutalni realizam. Obe su prilično jednostavne preporuke, tako da bi ih vredelo isprobati. Međutim, ako neki igrači nisu zadovoljni ovim, već znaju šta da očekuju 10. novembra.

Od 10. do 17. novembra, Epic Games Store će poklanjati Alba: A A Wildelife Adventure i Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Alba je opisana kao kežual avantura u kojoj igrači moraju pronaći AIWRL, organizaciju koja može pomoći u spasavanju ostrva. Igra sadrži ručno izrađene vizuelne elemente, razne životinjske vrste, odličnu muziku i opuštajuću atmosferu.
Na drugom kraju spektra je Shadow Tactics: Blades of the Shogun sebe opisuje kao „hardcore taktičku stealth igru“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Otkrivene nove besplatne igre na Epic Games Store appeared first on PLAY!.

Original Article