Otkrivene najigranije Steam Deck igre u avgustu

0
25

Steam Deck ostaje prilično neuhvatljiv sistem, a ipak sa svakim mesecom koji prolazi sve više i više fanova dolazi do sistema. Sa više od 5000 naslova koji su sada provereni / igrani na Steam Deck-u, više igara nego ikada se igra prenosivo. Uz to, Valve je otkrio listu najigranijih Steam Deck igara tokom avgusta 2022.

Prelazeći na Twitter, zvanični Steam Deck nalog je rekao „I samo tako, avgust je gotov! Ako se brzo osvrnemo unazad, evo najboljih igara na Steam Deck-u za prošli mesec, poređanih prema ukupno odigranim satima.”

  1. Vampire Survivors
  2. Cult of the Lamb
  3. ELDEN RING
  4. Marvel’s Spider-Man Remastered
  5. Stardew Valley
  6. No Man’s Sky
  7. Hades
  8. Multiversus
  9. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  10. MONSTER HUNTER RISE

Zanimljivo je videti raznolikost u naslovima koji se igraju na Steam Deck-u. Vampire Survivors, na primer, je gotička horor casual igra sa rogue-lite elementima. Marvelov Spider-Man je lansiran sredinom avgusta, tako da je njegov plasman impresivan. Skyrim je, naravno, sada klasik star deceniju (iako je radoznalo videti da se na listi nalazi Specijalno izdanje umesto novijeg „Anniversari Edition“).

Sve ovo znači da izgleda da Steam Deck zadovoljava sve vrste igrača video igara, bilo da se radi o naslovu otvorenog sveta za jednog igrača, lokalnoj kooperativnoj igrici ili borcima fokusiranim na mreži. Biće zanimljivo videti kako će izgledati septembarski grafik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Otkrivene najigranije Steam Deck igre u avgustu appeared first on PLAY!.

Original Article