Otkrivena naredna Ubisoft igra koja dolazi na Steam

0
65
otkrivena-naredna-ubisoft-igra-koja-dolazi-na-steam

Nakon godina daleko od platforme, Ubisoft se konačno vratio u Steam. Imajući to u vidu, izdavač odlučuje da svoje naslove donosi jedan po jedan. Nakon dodavanja Assassin’s Creed Valhalla i Roller Champions (između ostalog), čini se da će Watch Dogs Legion biti sledeća igra koja će stići.

Oba Watch Dogs 1 i 2 su dostupni na Steam-u i od lansiranja. Međutim, u godinama nakon ovih naslova, Ubisoft se udaljio od Steam-a, zarad u partnerstva sa Epic Games-om kako bi buduće naslove doneo isključivo u Epic Games Store (i Ubisoftov sopstveni Connect Launcher).

Konačno, čini se da će Watch Dogs Legion iz 2020. biti sledeći na redu koji će se osloboditi ovih platformi, pošto je korisnik ResetEra „Chairmanchuck“ primetio da je izdavač spreman da bude domaćin franšize održi rasprodaju za Watch Dogs.

Prodaja će biti aktivna kasnije danas, a završiće se 19. decembra. Trenutno su dostupni samo Watch Dogs 1 i 2, ali s obzirom na činjenicu da je Ubisoft počeo da donosi svoje starije naslove u Steam, ovo bi bio pravi trenutak da dodate Legion.

Naravno, moraćemo da sačekamo zvanično saopštenje, ali ako ste korisnik Steam-a i planirate da nabavite Watch Dogs Legion, možda bi bilo najbolje da odložite za sada. Rasprodaju franšize Watch Dogs možete pronaći ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More