Otkrivena lista Pokemona prisutnih u Sword and Shield

Fanovi Pokemon igara imaju još oko 10 dana čekanja na izlazak najnovijih igara u franšizi, Pokemon Sword and Shield, ali je njima već sada otkriveno koji će od “džepnih čudovišta” biti prisutan.

Prema objavi na forumu ResetEra dosta starih Pokemona na koje smo navikli neće biti prisutni u novim igrama, a osoba koja je otkrila informacije ujedno pruža i više detalja o novim licima.

Kao što možete videti u fotografiji ispod, Pokemoni u poljima označenim će biti prisutni, oni sa belim poljima su izostali, dok su oni sa tamno zelenom tu ali u Galar varijanti.

Na osnovu procurelih informacija možemo videti da je od starih starter Pokemona jedino Charizard prisutan, što je dosta zanimljiv potez. Kao opravdanje za ovakvu promenu iz Pokemon kompanije navode da žele da igračima pruže osveženo gejmplej iskustvo, a izmena u rosteru je bila preko potrebna kako bi se to ostvarilo.

Mnogi fanovi su razočarani činjenicom da u igrama neće videti nekog od omiljenih pokemona, a sada i mogu videti o kojima se radi.

Naravno, pošto se ne radi o zvaničnim informacijama, ovo moramo uzeti sa rezervom i sačekaćemo dok se Pokemon Sword and Shield ne pojave 15. novembra.

The post Otkrivena lista Pokemona prisutnih u Sword and Shield appeared first on PLAY!.

Original Article