Otkriven video koji prikazuje gejmplej otkazane Prince of Persia igre

0
20

Već 10 godina je prošlo od izlaska Prince of Persia: The Forgotten Sands, i od tada se čeka na najnoviju igru ovog serijala koja bi dalje proširila priču o “Princu”

Dok se po raznim forumima na internetu šuška da Ubisoft priprema najavu nove Prince of Persia igre, otkriven je video koji prikazuje gejmplej otkazanog projekta u ovom serijalu, i koji se na Youtube platformi nalazi još od 2012. godine.

Na forumu ResetEra je objavljen video link koji prikazuje gejmplej otkazane igre. Ovaj projekat je navodno trebao biti reboot Prince of Persia igara, sa nazivom Redemption. Iza ove igre je stojao Ubisoft Montreal kao glavni studio, ali je iz nekog razloga razvoj otkazan i na projekat se u potpunosti zaboravilo.

Video prikazuje dizajn nivoa, mehaniku borbe sa raznim vrstama neprijatelja, platforming elemente

U ovom slučaju je dosta impresivnije kako je video koji prikazuje gejmplej neobjavljene Prince of Persia igre prošao neopaženo tokom prošlih osam godina. Video u trenutku pisanja ovog teksta ima svega 500 prikaza, ali će brojka nastaviti da raste kako veći broj ljudi bude dolazio da pogleda.

Ovaj slučaj sam govori o tome koliko je Youtube ogromno virtuelno mesto koje krije brojne tajne, iako su one zapravo dostupne kroz svega par klikova.
Ovo dodatno daje nadu fanovima da će se uskoro najaviti nova Prince of Persia igra, kao i nedavno registrovanje novog domena od strane kompanije Ubisoft.

The post Otkriven video koji prikazuje gejmplej otkazane Prince of Persia igre appeared first on PLAY!.

Original Article